17 Ocak 2014 Cuma

 Google, Adsense reklamlarının gösterileceği sayfaları belirlerken, reklam vereni ön plada tutar. 

internetten para kazan


 Onun reklamlarının en üst düzey geri dönüş sağlaması için çok ince detaylarla çalışır. Bu nedenle sitenizde yer alan en ufak olumsuz, ailelere uygun olmayan ya da herhangi bir şekilde rahatsız edici içeriklerin bulunması Adsense programına kabul edilmeme sebebiniz olabilir.

   Sitenizin bir sayfasında yer alan müstehcen bir fotoğraftan tutunda, şiddet içerikli bir fotoğraf bile Adsense programına alınmamanıza neden olabilir. Bununla birlikte; “indir”, “yükle”, “download” gibi kelimeler sizi filtreye sokabilir. Bir çoğunuzun burda, site isimleri saymaya başladığınızı biliyoruz. “şöyle bir site var, içinde neler var neler; ama Adsense reklamları yayınlıyor” gibi cümleler kurmakta haklısınız; ama Adsense akıl sır ermeyen nokta da burası.

   Hemen basit bir örnekle devam edelim. Eğer içeriğiniz gerçekten ilgi çekici ve özgün değilse de Adsense programına dahil edilmezsiniz. Bu Google'ın en önemli kurallarından biri. Tamamen özgün içerikli ve eski bir site Adsense başvurusundan olumsuz yanıt alabiliyorken, yeni yayınlanmış içinde 20 içerik olan bir site, Adsense programına dahil edilebiliyor. Bu siteleri seçme hakkı Google'ın elinde bulunuyor ve bizim talimatlara uyarak en doğru şekilde sitemizi idare edip, sürekli başvuru yapmaktan başka çaremiz yok.


1 yorum :

  1. Play Baccarat In Baccarat with Your Friends - Welsh Lions
    Baccarat is a very popular game that has gained popularity since it 인카지노 was first released on Baccarat is a หารายได้เสริม traditional game worrione of luck.

    YanıtlaSil